Aanbod

Vaak is een vertelling voor een bepaalde gelegenheid maatwerk. Ga maar na, een verhaal voor een jubileum moet wel aansluiten op de situatie van de jubilaris. Als een verhaal een startpunt is voor een project op school, dan moet het verhaal aansluiten op de inhoud van het project, aansluiten bij de leeftijd van de leerlingen enzovoort. Daardoor is het moeilijk om standaardbedragen voor een vertelling op te nemen op deze site.

Graag ga ik eerst in overleg met de verhaalverlanger om samen te kijken naar de mogelijkheden en de wensen. Aan de hand van dat gesprek wordt een prijs afgesproken.

Weten welke verhalen ik vertel ? Klik op onderstaande knop.

Vliegensvlugge Verhalenverteller

De Vliegensvlugge Verhalenverteller vertelt in 30 minuten over 7 boeken in een bepaald thema. Rond het thema wordt een kort verhaal verteld, daaruit vloeit de manier waarop de boeken worden behandeld, voort. Onderstaande thema’s zijn kant-en-klaar en snel in te zetten. Andere thema’s zijn ook mogelijk, maar kan alleen als ik voldoende tijd krijg om dat uit te werken. Een aangepast thema zal ook meer kosten.

  • I build you a friendship (Vriendschap)
    Als kind had ik een vriend waarmee ik alles deed. Als hij begon te vechten dan vocht ik met hem mee. Maar mijn vriend verhuisde op een dag en niet naar een dorp verderop, maar naar Dover in Engeland. Hij bouwde voor mij een friendship dat midden op zee verging. Alleen een kist met zeven flessen spoelde aan op het strand. Zeven flessen met zeven citaten uit zeven boeken over vriendschap.
  • Gerrit Raven, De archeologische crimineel (Geschiedenis)
    G.Raven is een archeologisch crimineel, die geen weet heeft van het Verdrag van Geneve, waarin staat dat wat je opgraaft publiek bezit is dat je je niet zomaar mag toeëigenen. Linda Dielemans maakt hem daarop attent als ze hem ziet schatgraven met zijn metaaldetector. Aan de hand van “opgravingen” wordt verteld over 7 historische jeugdboeken.
  • Hoe ik mwoordenaar ben geworden (Beroepen)
    Toen ik klein was vroeg mijn oma zo ongeveer elke keer als ik bij haar op bezoek kwam wat ik wilde worden. “Dierenarts, net als Daktari”. Uiteindelijk werk het woordenaar, hoewel mijn oma dat eerst verkeerd verstond. Daarom worden de 7 boeken met beroepen verteld aan de hand van anagrammen van beroepen.